Latest News

Penjaga Kubur Terkejut Dengar Jeritan Wanita Yang Baru Sahaja Di KuburkanPenjaga Kubur Terkejut Dengar Jeritan Wanita Yang Baru Sahaja Di Kuburkan | Cuba anda bayangkan, selepas selesai sahaja tanam mayat, tiba-tiba terdengar jeritan seorang wanita? Ikuti kisah ini. 
-
-
Penjaga Kubur Terkejut Dengar Jeritan Wanita Yang Baru Sahaja Di Kuburkan

Seorang penjaga kubur terkejut sebaik terdengar satu jeritan menakutkan datang dari sebuah kubur yang baharu sahaja ditanam pada hari tersebut. Pekerja tersebut yang ketakutan terus menghubungi pihak berkuasa untuk memaklumkan kejadian tersebut.

Dia kemudiannya menggali semula kubur tersebut dan memecahkan keranda yang menempatkan seorang wanita yang telah meninggal dunia sebelum itu.

Namun difahamkan, mereka sudah terlambat dan wanita tersebut benar-benar mati kali ini.
Menurut laporan, wanita tersebut merupakan seorang pesakit kanser berusia 49 tahun dan dilaporkan telah meninggal dunia akibat penyakit yang dihadapinya.

Pihak berkuasa hari ini turut mengesahkan kejadian yang berlaku di Tanah Perkuburan Peraia.Manakala doktor yang mengesahkan kematian wanita terbabit, Chrissi Matsikoudi memberitahu pemberita, wanita tersebut sudah lama meninggal dunia dan mustahil untuk dikebumikan secara hidup-hidup.

“Kami telah menjalankan pelbagai ujian ke atasnya termasuk ujian kegagalan hati ke atas wanita tersebut,” jelasnya lagi.

Polis setakat ini masih belum mendedahkan nama mangsa.Dalam pada itu pihak keluarga wanita terbabit telah membuat laporan susulan daripada tindakan doktor yang mengesahkan kematian mangsa.

Adakah wajar doktor ini dipersalahkan? Tetapi agak ngeri la jika kita berada di tempat penjaga kubur itu.


0 Response to "Penjaga Kubur Terkejut Dengar Jeritan Wanita Yang Baru Sahaja Di Kuburkan"